مقاله درباره فرآورده های لبنی سرگل

این تحقیق در مورد فرآورده های لبنی سرگل بوده و به معرفی محصولات و روند تولید آن ها در شرکت لبنیات سرگل می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی ، کشاورزی ، زراعت و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد.

مقدمه
فراورده های لبنی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می شود که همگی از شیر تولید می شوند. معمولاً ماده اولیه تولید انواع لبنیات، شیر گاو است. اما گاهی از شیر سایر پستانداران همچون بز، گوسفند، اسب و… هم استفاده می شود.

انواع فراورده های لبنی
شیر که پس از پاستوریزه و هموژنیزه شدن با مقادیر متفاوت از چربی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.
خامه، چربی شیر است که به سرشیر هم معروف است.
خامه ترش، خامه ایست که به وسیله باکتری تخمیر و ترش شده است.
شیر خشک، با حذف آب شیر به دست می آید.
شیر غنی شده، شیری است که با تبخیر آب آن، غلیظ شده است و معمولاً به آن شکر هم اضافه می کنند.
کره، همان چربی شیر است که از هم زدن خامه حاصل می شود.

پنیر را از راه جامد کردن شیر تهیه می کنند. سپس این بخش جامد را از آب پنیر جدا کرده و می گذارند تا عمل بیاید. این کار معمولاً توسط باکتری یا مایه پنیر صورت می گیرد.

ماست، شیری است که بوسیله باکتری استروپتوکوک ترش شده است.
بستنی، خامه ایست که به آرامی یخ بسته است.

روزانه بیش از ۵ میلیارد لیتر انواع نوشیدنی مانند آب، شیر، آبلیمو و سایر نوشیدنی ها مصرف می شود. فرآورده های لبنی سرگل با هدف تولید محصول با کیفیت در شأن ایرانیان و با بکارگیری پیشرفته ترین فناوری روز دنیا تولید می گردد. اکنون مجتمع صنایع غذایی مطهر گیلان انواع فرآورده های شیر را با نام سرگل تولید و در سراسر کشور عرضه می نماید.

فهرست مطالب
مقدمه
انواع فراورده های لبنی
مراحل انجام فرآیند
بخش فیلنگ (پرکن) و بسته بندی
پنیر UF
دوغ سرگل
پنیر سرگل
شیرهای استریل سرگل
شیرکاکائو استریل ۱ لیتری سرگل
خامه استریل سرگل


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 17

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط