مقاله درباره تاسیسات ساختمان

این تحقیق در مورد تاسیسات ساختمان بوده و به طور کامل ، بخش های مختلف تاسیساتی یک ساختمان را بررسی می نماید. این تحقیق بسیار کامل بوده و به دانشجویان رشته تأسیسات و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.

مقدمه
هدف از لوله کشی آب و فاضلاب مخصوصا در شهرها تهیه و توزیع صحیح و پاکیزه آب تصفیه شده جهت آشامیدن و مصارف دیگر بهداشتی و خارج کردن فاضلاب حاصله از محیط مسکونی می باشد.

لوله کشی آب و فاضلاب گرچه عمل عادی و پیش و پا افتاده بنظر می رسد ولی در صورتیکه طبق اصول صحیح انجام نشود علاوه بر اینکه از نظر اقتصادی ممکن است تولید ضرر و زیان نماید  باعث گرفتاریها نیز می گردد.

به همین دلیل باید لوله کشی ساختمان را مطابق نقشه صحیح وعملی انجام گردد.

قوانین اولیه
قواعد وقوانینی جهت تهیه طرح اولیه لوله کشی و محاسبات آن در ساختمان تدوین شده است که البته در کشورهای مختلف این قوانین با یکدیگر اختلافاتی بسته به شرایط جغرافیایی دارند ولی در نهایت همگی این قواعد برای انجام صحیح لوله کشی بکار گرفته می شوند.

بکار بردن این قوانین مزایای متعددی دارد:
الف) صرفه جویی اقتصادی در امر تهیه مصالح اولیه کمتر و بازدهی بیشتر.
ب) جلوگیری از اشتباه کاری و دوباره کاریهایی که در اثر تفاوت سلیقه افراد بوجود می آید.
ج) استاندارد شدن کلیه لوازمات لوله کشی و تاسیسات بهداشتی و ساخت لوازمات بصورت سری و تعداد زیاد و قیمت کمتر که از نتایج هماهنگی قوانین یاد شده می باشد.

اکثر آیین نامه های ملی لوله کشی برای حفظ بهداشت و ایمنی محیط زندگی از راه نظارت حساب شده بر نصب و نگهداری سیستمهای لوله کشی وضع می شوند.

جزئیات شبکه های لوله کشی متنوع اما اصول اساسی ایمنی و بهداشتی آنها یکسان است. نتایج مطلوب و لازم برای حفظ تندرستی مردم مشابه و مستقل از مکان زندگی است.این اصول اساسی ایجاب می کند کلیه لوله کشی ها در ساختمان های خصوصی و عمومی مورد استفاده انسان طوری اجرا شوند که حافظ سلامتی و بهزیستی و ایمنی ساکنان آنها و جامعه باشند.

لوله کشی آب و فاضلاب تقریبا در در یک درجه از اهمیت قرار دارند و تنها تفاوت آنهادر این است که آب به علت فشار شبکه آبرسانی در لوله ها حرکت می کند در صورتیکه فاضلاب بعلت جاذبه و نیروی ثقل جریان می یابدو نیز در لوله های فاضلاب سیفون و لوله های تهویه جهت جلوگیری از ورود گازهای بدبو و خطر ناک حاصل از تخمیر مواد موجود در فاضلاب توسط باکتری های مختلف به داخل ساختمان تعبیه گردیده است. لوله های آب وفاضلاب به لوازم بهداشتی ساختمان مربوط می شوند.انتخاب صحیح این لوازم در نمای داخلی ساختمان و ارزش اقتصادی آن تاثیر فراوان دارد.

فهرست مطالب
مقدمه
قوانین اولیه
اصول لوله کشی
انواع لوله
انواع خوردگی لوله
تعریف لوله کشی
اتصالات
ابزار لوله کشی ونحوه استفاده از آن ها
ابزار و وسایل لوله کشی فاضلاب
نحوه لوله کشی فاضلاب
نحوه لوله کشی آب
مقاومت حرارتی جدار مرکب
بار حرارتی اتاق (QR)
دمای آبگرم مصرفی
حرارت مرکزی با آب داغ
سیستم‌ حرارت مرکزی با بخار
سیستم حرارت مرکزی با هوای گرم
۱- دیگهای چدنی
۲- دیگهای فولادی
محاسبه و انتخاب مشعل
ساختمان مشعل گازوئیلی
منبع انبساط
ترتیبات برگشت آب
افت فشار در سیستم لوله‌کشی
رادیاتور
فن کویل
کنوکتور
یونیت هیتر
بخارگیر
پمپ خلأ
فاکتور گرمایی محسوس اتاق
فاکتور گرمای محسوس کل
فاکتور گرمای محسوس مؤثر اتاق (ESHF)
وصاله‌ها
دمپرها
دریچه‌های سقفی
کاربرد بادزنهای سانتریفوژ
چلیر
کنترل در سیستم‌های تهویه مطبوع
۱- سیستم آبرسانی ساختمان
تأمین فشار آب ساختمان
افت فشار در سیستم لوله‌کشی ساختمان
ساختمان چاه فاضلاب
سپتیک تانک
اجزاء سیستم فاضلاب
انتقال حرارت
انتقال حرارت از طریق هدایت
ضریب ارتفاع
اتلاف حرارتی از راه نفوذ هوا
آب گرم مصرفی ساختمان و آب گرم‌کن‌ها
مقدار آب گرم مصرفی


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 71

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط