مقاله درباره انواع تراکتور

در این تحقیق انواع تراکتور را بر اساس نوع کاربرد معرفی نموده و هرکدام را با توجه به ویژگی های آن ، بررسی می نماید. این تحقیق به دانشجویان رشته های مکانیک خودرو و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.

مقدمه
تراکتورها که به عنوان تجهیزات ساختمانی بکار می روند دارای کاربردهای متعددی هستند . هدف اولیه تراکتور ها به جلو راندن و یا کشیدن اقسام بارها مانند اسکریپر، واگن و ماشین آلات تراکم خاک و غیره می باشند. تراکتورها از موتورهای دیزل که معمولا توربوشارژ هستند نیرو می گیرند.در انواع استاندارد ودنده اتوماتیک موجودند. همچنین کنترل آنها به صورت مکانیکی یا هیدرولیکی می باشد. روند جدید استعمال مبنی بر استفاده از کنترل هیدرولیک و دنده اتوماتیک می باشد.

روی تراکتورها انواع و اقسام لوازم مکانیکی از قبیل بیل های مکانیکی نصب شده در جلوی تراکتور،ریپرها (خراشنده ها یا شکافنده ها)تیغه های بلدوزر ،دکل لوله گذار جنبی،کج بیل ها یا بیل های نیمه گردان ،نهرکن ها و غیره نصب می گردند .تراکتور ها در انواع و اندازه های مختلف ساخته شده و معمولا برای اغلب کارها مناسبند. (ماشین های ساختمانی و روش های اجرایی و مدیریت ماشین های راه سازی)

انواع تراکتورها:
بطور کلی دو نوع تراکتور وجود دارد . که عبارتند از تراکتور های چرخ زنجیری و تراکتور های چرخ لاستیکی که انتخاب هر کدام از این دو نوع تراکتور بستگی به عوامل مختلفی دارد. این عوامل که جز فاکتور های اصلی بوده و نباید تنها به آنها اکتفا نمود عبارتند از:

1- اندازه مورد لزوم برای یک کار و پروژه داده شده معین.
2- نوع کاری که برای انجام آن، تراکتور مورد نظر استفاده خواهد شد. نظیر گود برداری، کشیدن اسکریپر، کشیدن کلنگ ها یا ناخن های ریپر ها، تسطیح زمین و غیره.
3- نوع سطح زمین و مقاومت آن که تراکتور در روی آن کار خواهد کرد. یعنی از نقطعه نظر راندمان کششی زیاد و یا راندمان کششی کم.
4- استحکام راه موقت
5- همواری راه موقت
6- شیب راه موقت
7- مسافت حمل در روی راه موقت
8- نوع کاری که بعد از اتمام پروژه انجام خواهد گرفت. (ماشین های ساختمانی و روش های اجرایی)

فهرست مطالب
مقدمه
انواع تراکتورها
تراکتور های چرخ زنجیری
تراکتورهای چرخ زنجیری با جعبه دنده معمولی
تراکتورهای چرخ زنجیری با تورک کونورتور و جعبه دنده اتوماتیک
انواع تراکتورهای چرخ لاستیکی
اطلاعات اجرایی تراکتور های چرخ معمولی(چرخ لاستیکی)
قابلیت صعود
انواع تیغه ها و ملحقات تراکتور
انواع تیغه
عوامل محدود کننده سرعت ماشین آلات
مقاومت شیب
مقاومت غلتشی
قدرت موتور
منابع


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 25

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط