مقاله اختلالات یادگیری و افزایش دقت، تمرکز و توجه

مقاله اختلالات یادگیری و افزایش دقت، تمرکز و توجه

مقدمه:
مشخصه اختلالات یادگیری در کودک یا نوجوان عدم پیشرفت تحصیلی در زمینه خواندن، بیان نوشتاری یا ریاضیات در مقایسه با توانایی هوش کلی کودک است. برای کودکان دچار اختلالات یادگیری اغلب دشوار است پا به پای همسالانشان در برخی موضوعات تحصیلی پیش روند، اما در سایر موضوعات و مواد درسی عملکرد خوبی دارند. اختلالات یادگیری سبب می شوند پیشرفت کودک کمتر از حد مورد انتظار براساس توان بالقوه و فرصت های آموزشی باشد.

اختلالات یادگیری اغلب سبب می شوند موفقیت در تحصیل برای کودک عذاب آور شود و در برخی موارد منجر به دلسردی، عزت نفس پایین، سرخوردگی مزمن و روابط ضعیف با همسالان می شوند.اختلالات یادگیری به میزانی بیش از حد متوسط با خطر انواع اختلالات همزمان از جمله اختلال کم توجهی/بیش فعالی (ADHD)، اختلالات ارتباط، اختلالات سلوک (conduct disorder) و اختلالات افسردگی همراهند. در نوجوانان دچار اختلالات یادگیری میزان ترک تحصیل 1/5 برابر است و به ۴۰ درصد بالغ می شوند.

استعداد ژنتیکی، ضایعه پریناتال، اختلالات عصبی و سایر اختلالات طبی ممکن است در بروز اختلالات یادگیری نقش داشته باشند، اما بسیاری از کودکان و نوجوانان دچار اختلالات یادگیری واجد هیچ عامل خطرساز خاصی نیستند.

فهرست مطالب:
مقدمه
گفتار اصلی
اختلالات یادگیری
1) اختلالات یادگیری تحصیلی
2) اختلالات یادگیری تحوّلی
اختلال خواندن
اختلال ریاضیات
اختلال بیان نوشتاری
اختلال یادگیری نامعین
روش هایی برای افزایش توجه و تمرکز
کدام کودکان نمی توانند تمرکز کنند؟
چگونه توجه و تمرکز کودکان را افزایش دهیم؟
بازی ها چطور می توانند تمرکز کودکان را بالا ببرند؟
چه بازی هایی را برای این منظور توصیه می کنید؟
تمرینات مربوط به افزایش میزان توجه و تمرکز
الف- پرورش حس بینایی
ب- پرورش حس شنوایی
ج- پرسش حس لامسه
پیشنهادات
تمرینات پیشنهادی
منابع


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 21

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط