طرح درس و روش تدریس علوم هفتم فصل 12 سفره سلامت

طرح درس و روش تدریس علوم هفتم فصل 12 سفره سلامت
در این فصل دانش آموزان با مفاهیم و دانش اساسی درباره تغذیه سالم آشنا می‌شوند. مفاهیم این درس به دانش آموزان کمک می‌کند در انتخاب مواد خوراکی دقت کنند و بدانند که چگونه می‌توانند با انتخاب درست مواد خوراکی، سلامت خود را حفظ کنند.

فعالیت‌ها، گفت و گو کنید و سایر کادرهای این درس به منظور تعمیق آموخته‌های قبلی و جدید و همچنین گسترش این آموخته‌ها و کاربرد آنها در زندگی روزمره، تدوین شده‌اند.

در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 12 صفحه ای آورده شده است. این فایل در دو قالب ورد و پی دی اف تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.

اهداف درس:
✅ انواع مواد مغذی و تأثیر آنها را در حفظ سلامت بدن گزارش کنند.
✅ اصول تغذیه سالم را گزارش کنند وآن را در زندگی فردی خود به کار گیرند.
✅ مثال‌هایی از ارتباط بین غذا و فرهنگ در محل زندگی خود گزارش کنند.


فرمت فایل: WORD , PDF

تعداد صفحات:

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط