تحقیق در مورد ماستکتومی

این تحقیق در مورد عمل ماستکتومی می باشد و به صورت کامل ، به بیان تعریف، انواع و روش انجام این عمل می پردازد.

مقدمه
در صورتی که پزشک شما ابتلا به سرطان سینه را در شما تشخیص داده است، ممکن است به شما توصیه کند که سینه ی خود را با جراحی بردارید. به این جراحی ماستکتومی گفته می شود. زنانی که به سرطان مبتلا نیستند اما به هر علتی، دارای ریسک بسیار بالایی برای ابتلا به سرطان سینه هستند نیز ممکن است عمل ماستکتومی را انجام دهند. به برداشتن بافت سینه با انجام عمل جراحی، ماستکتومی گفته می شود. این جراحی معمولا توسط یک جراح عمومی و به عنوان یک درمان موضعی برای سرطان سینه، انجام می شود. عمل ماستکتومی همچنین ممکن است به عنوان یک روش پیشگیری از سرطان، در مردان یا زنانی که مستعد ابتلا به سرطان سینه هستند، انجام شود.

چگونگی انجام ماستکتومی
در روش سنتی جراحی ماستکتومی، تمامی بافت سینه به همراه پوست روی آن و قسمت هاله ی نوک سینه، برداشته می شود. با توجه به اندازه و موقعیت تومور و روند احتمالی پیشروی تومور، ممکن است حتی قسمت هایی از بافت های اطاف سینه نیز برداشته شوند.

عمل ماستکتومی تحت بیهوشی عمومی انجام می گیرد. مدت زمان انجام جراحی به این موضوع بستگی دارد که چه میزان از بافت و عضلات سینه باید برداشته شوند تا ریسک شکلگیری مجدد تومور تا حد ممکن کاهش یابد. شما باید قبل از انجام این جراحی، در مورد روش جراحی و چگونگی انجام آن و گزینه های موجود با جراح خود صحبت کنید.

انواع روش های ماستکتومی
ماستکتومی به روش های مختلفی انجام می شود از جمله: ماستکتومی ساده یا کامل، ماستکتومی رادیکال، ماستکتومی رادیکال اصلاح شده، ماستکتومی پارشیال یا قطعهای و چندین روش جراحی دیگر.

ماستکتومی ساده یا کامل:
پستان همراه با پوست و نوک آن برداشته می شود. در این روش، معمولا غدد لنفاوی زیر بغل را برنمیدارند.

ماستکتومی رادیکال:
کل پستان، نوک پستان و هاله دور آن را همراه با غدد لنفاوی زیربغل و عضلات سینهای کوچک و بزرگ برمیدارند. این روزها، از این روش به ندرت استفاده میشود زیرا با وجود روشهای درمانی کمکی، دیگر نیازی به انجام آن نیست.

ماستکتومی رادیکال اصلاح شده:
این روش، رایجترین روش جراحی امروز است. کل پستان، نوک پستان و هاله دور آن همراه با غدد لنفاوی زیر بغل برداشته میشود اما جراح کاری به عضلات سینه ای ندارد و در حد امکان سعی میکند تا غدد لنفاوی را تنها در حد کفایت، بیرون بیاورد زیرا برداشت کامل غدد لنفاوی زیربغل، موجب ورم بازو خواهد شد.

فهرست مطالب
مقدمه
چگونگی انجام ماستکتومی
انواع روش های ماستکتومی
ماستکتومی ساده یا کامل
ماستکتومی رادیکال
ماستکتومی رادیکال اصلاح شده
ماستکتومی پارشیال یا قطعه ای
نحوه عمل ماستکتومی
ترمیم و بازسازی سینه ها
بررسی وضعیت پس از عمل
شرایط مورد انتظار بعد از جراحی
ورزش و فعالیت بعد از جراحی
نکات قابل توجه
مراقبت های بعد از عمل
ورزش های مناسب بعد از عمل


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 13

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط