تحقیق در مورد شرکت های تأمین مالی

این تحقیق در مورد شرکت های تأمین مالی یا تأمین سرمایه می باشد. در این تحقیق به طور کامل ، تاریخچه و ویژگی های این شرکت ها مورد بررسی قرار می گیرد. این تحقیق به دانشجویان رشته حسابداری ، اقتصاد ، امور مالی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.

مقدمه
سرمایه مالی از موضوعاتی است که در بحث راه‌اندازی هر سرمایه‌گذاری جدید مطرح می‌شود. سرمایه مالی سرمایه ایست که بانک‌ها در اختیار دارند و صاحبان صنایع آنرا بکار می‌برند.

بحث تامین مالی به خصوص در کشورهای در حال توسعه از اهمیت دو چندانی برخوردار است؛ کشورهای در حال توسعه به منظور پیشرفت در عرصه‌های مختلف اقتصادی نیاز به منابع مالی فراوان دارند. در این کشورها برخی از پروژه‌ها را با تامین مالی داخلی می‌توان انجام داد اما در پروژه‌های مهم و زیرساختی مورد نیاز کشور که امکان تامین منابع کامل آن توسط دولت فراهم نیست مانند پروژه‌های نفتی، گازی، پتروشیمی و بسیاری از صنایع دیگر برای توسعه زیر ساخت‌ها برخورداری از منابع خارجی بسیار جدی است.

شرکت‌ها برای اینکه سرمایه مورد نیاز خود را تامین کنند، چند راه پیش رو دارند. یکی از این راه‌ها وام گرفتن از بانک است و راه دیگر استفاده از شرکت‌های تامین سرمایه. راه دوم راه جذاب‌تری است، چرا که شرکت‌ها مجبور به بازپرداخت سود وام خود نیستند و یک همکاری دو سویه خواهند داشت.

شرکت های تامین سرمایه در واقع بومی شده بانک سرمایه گذاری به انگلیسی: Investment Bank هستند که در سراسر دنیا وجود دارند و به عنوان یکی از بخش‌های سیستم بانکداری فعالیت می‌کنند. اما در ایران زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار هستند و فعالیتشان به صورت مستقل است.

شرکت های تامین سرمایه در واقع واسطه‌هایی هستند که در بازار سرمایه حضور دارند و فعالیت‌های متنوعی در این حوزه انجام می‌دهند، همچون: کارگزاری، معامله‌گری، بازارگردانی، سبدگردانی، مشاوره سرمایه‌گذاری، پذیره نویسی، تعهد پذیره نویسی، ارزیابی ریسک مالی، افزایش سرمایه و مشاوره برای ادغام و اکتساب شرکت‌ها.

انواع روش‌های تامین مالی
انواع تامین مالی شامل دریافت وام کوتاه یا بلند مدت ٬ مشارکت در سرمایه گذاری٬ سرمایه گذاری به شرط خرید محصول٬ فروش سهام شرکت یا صدور اوراق قرضه (البته دو روش آخر برای شرکتهای بزرگ مقدور است )و غیره انجام می گیرد.تامین مالی پروژه‌ها چه مربوط به بخش دولتی باشد و چه بخش خصوصی یا از طریق منابع داخل کشور صورت می‌گیرد یا از طریق جذب منابع خارجی. در هر کدام از این روش‌ها گزینه‌های مختلفی وجود دارد که کارفرمای پروژه با توجه به نیاز خود از یکی از این دو روش پروژه خود را تامین مالی می‌کند. در ادامه هر کدام از این روش‌ها به تفصیل بررسی می‌شود.

انواع روش‌های تامین مالی داخلی
روش‌های تامین مالی داخلی در دو گروه تامین مالی کوتاه‌مدت و بلندمدت مورد مطالعه قرار می‌گیرد. تامین مالی کوتاه مدت برای پشتیبانی سرمایه‌گذاری موقت در دارایی‌های جاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فهرست مطالب
مقدمه
انواع روش‌های تامین مالی
انواع روش‌های تامین مالی داخلی
روش‌های تامین منابع مالی کوتاه مدت
ابزارهای ویژه تامین مالی بلندمدت
انواع روش‌های تامین مالی خارجی
روش‌های قرضی(استقراضی)
فاینانس
یوزانس
خطوط اعتباری
وظایف و نقش شرکت های تامین سرمایه چیست؟
شرکت تامین سرمایه در نقش تامین مالی شرکت‌ها
شرکت های تامین سرمایه در ایران
تامین سرمایه امید
تامین سرمایه امین
تامین سرمایه بانک مسکن
تامین سرمایه بانک ملت
تامین سرمایه تمدن
تامین سرمایه سپهر
تامین سرمایه کاردان
تامین سرمایه لوتوس پارسیان
تامین سرمایه نوین
شرکت تامین سرمایه در نقش مدیریت دارایی‌ها
شرکت تامین سرمایه در نقش مشاور سرمایه‌ گذاری
روش های تأمین مالی
انواع تأمین مالی شرکت های نوپا
تامین مالی مبتنی بر سهام
تامین مالی مبتنی بر بدهی
فرشتگان کسب‌وکار و شرکت‌های خصوصی خطرپذیر
درآمد شرکت‌های تامین سرمایه از کجاست؟
پذیره‌نویسی
تعهد پذیره‌نویسی
تفاوت شرکت های تامین سرمایه با شرکت های سرمایه گذاری
حداقل و حداکثر سرمایه شرکت‌های تامین سرمایه باید چه مقدار باشد؟
آیا امکان ورود شرکت‌ تامین سرمایه به بورس وجود دارد؟
نتیجه گیری
منابع


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 34

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط