تحقیق در مورد تمرینات چابکی

این تحقیق در مورد تمرینات استقامتی می باشد و مفاهیم ، عوامل ، ویژگی ها ، اصول و مراحل انجام تمرینات چابکی را بیان می نماید.

مقدمه
توانایی بدن برای تغییر وضعیت ، تغییر مسیر حرکت و یا هر دوی آنها که در حداقل زمان و با مهارت و دقت انجام شود را چابکی می گویند.
چابکی ، عمومی است ( چابکی تمام بدن ) یا عضوی ( چابکی یکی از اندام ها مثل دست و پا ) فاکتور چابکی در بسیاری از فعالیت های ورزشی به عنوان عامل تعیین کننده ی موفقیت است .
استارتهای سریع ، توقفهای ناگهانی و تغییرات سریع در مسیر حرکت به عنوان پایه و اساس نمایش خوب به ویژه در بازی هایی از قبیل بسکتبال تندیس ف بدمینتون ، والیبال ، فوتبال و … به سمار می رود.

چابکی یکی از قابلیتهایی است که در حیطه آمادگی حرکتی قرار دارد.

– قابلیتی است که فرد با توجه به سرعت و فرم بدن ، جهت حرکت خود را با حفظ تعادل با سرعت و دقت زیاد تغییر می دهد.
– یکی از عوامل مؤثر در اجرای فعالیتهای ورزشی است که گاهی اوقات در انجام برخی

مهارتهای شغلی و روزمره به کار می آید.
-قابلیتی است که فرد در هنگام تغییرمسیر (تغییر مرکز ثقل بدن خود) کاهش سرعتش را به حداقل برساند. (در اینجا توان انفجاری ، سرعت ، تعادل و هماهنگی نقش بسزایی در چابکی خواهند داشت. )

-چابکی یا چالاکی به توانایی عصبی و عضلانی گفته می شود که با استفاده از آن می توان وضعیت ثابت یا متحرک بودن بدن را یا مسیر حرکت آن را به طور ارادی ، دقیق و در حداقل زمان با حفظ تعادل و درک موقعیت تغییر داد.

– چابکی با توجه به مهارتهای ویژه ورزشی ممکن است عمومی ویا ویژه باشد . (فعالیتهایی مثل دوی رفت و برگشت، مارپیچ و زیگزاگ در مسافتهای مختلف و همچنین موفقیت در ورزشهای بدمینتون و تنیس به چابکی ورزشکار بستگی دارد)

– چابکی با عوامل دیگر آمادگی جسمانی در ارتباط است و به قدرت ، استقامت، سرعت، تعادل و مهارت بستگی دارد، ولی هر کدام از آن عوامل به تنهایی چابکی نیست.

انواع چابکی
با توجه به وضعیت ثابت یا متحرک بودن بدن دو نوع چابکی وجود دارد : چابکی پویا ، چابکی ایستا .
چابکی پویا : توانایی تغییر جهت حرکت بدن در دویدن
چابکی پویا به توانایی تغییر جهت حرکت بدن در یکی از چهار جهت اصلی یا فرعی با حداکثر سرعت و دقت در دویدن گفته می شود، ازقبیل دوهای کوتاه در تنیس یا دوهای رفت و برگشت در بسکتبال.
چابکی ایستا : توانایی تغییر شکل بدن به طور درجا
چابکی ایستا به توانایی تغییر شکل بدن یا هر یک از اعضای بدن به طور درجا و با حداکثر سرعت و دقت گفته می شود . از قبیل حرکات دست و پا در تنیس روی میز.

فهرست مطالب
مقدمه
انواع چابکی
اندازه چابکی
آزمون دوی مارپیچ
اهمیت چابکی
راههای افزایش چابکی
عوامل مؤثر در چابکی
روش تمرین و تقویت چابکی
سرعت
انواع حرکات زیگزاگ
انواع حرکات پرش جفت در جهت های مختلف
حرکت برنامه ریزی شده
چابکی و انعطاف پذیری
آزمون چابکی ایلی نویز
روش تمرین و تقویت چابکی
دویدن و غلت از روی مانع
نردبان چابکی
ویژگیهای نردبان


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 17

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط