آموزش آشپزی اصیل ایرانی و آذری

آموزش آشپزی اصیل ایرانی و آذری

فایل آموزشی در زمینه آشپزی و دستور پخت های غذاهای کاربردی و پرطرفدار فارسی و آذری به زبان فارسی بسیار ساده و روان
غداهای تهیه شده با دستورالعمل های این کتاب آشپزی تست شده و بسیار خوشمزه و عالی در می آیند.

شامل آموزش غداهای زیر:
کوفته تبریزی
خورش باقالی قاتق
انواع خورشت ها (خورش قورمه سبزی، قیمه، کرفس، خورشت هویج و …)
خورشت مرغ
آبگوشت
خوراک لوبیا
دلمه برگ مو
دلمه بادمجان
کشکی بادمجان
سالاد الویه
کباب
طرز تهیه مربا
کیک
انواع سوپ ها
کتلت
انواع کوکو
لوبیاپلو
ماهی
آش تنوری (تندور آشی)
آش شوربا
انواع آش
دیماج
و ده ها طرز تهیه غدای دیگر به زبان ساده

فرمت فایل: PDF
تعداد صفحه:66
نویسندگان: عذرا عابدی فرد، فضه پرتوی


فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات: 66

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط